Skip to content

Hur du hittar den absolut bästa städhjälpen för dig

När det kommer till städhjälp så finns det en hel del att välja mellan, det är många som konkurrerar i städbranschen, vilket är bra för dig som konsument. Men också lite farligt eftersom det ständigt dyker upp nya städfirmor som kanske inte alltid är de mest seriösa. Därför är det extra smart och viktigt att göra ett grundligt förarbete när man skall välja städhjälp. Det man måste tänka på är att man faktiskt ger sin städfirma en nyckel till sitt hem och tar in kontorsstädning av alberts-service.se, och det vill man inte göra med människor man inte litar på. Så se först och främst till att hitta städhjälp du kan lita på, och kolla sedan så att priset stämmer.

Internet är effektivt

När man letar städhjälp kan jag inte tänka mig ett bättre verktyg än internet, där finns allt man kan tänka sig och det går fort att jämföra olika typer av städfirma Stockholm och olika tjänster. Man kan gå in på en firmas hemsida läsa lite om dem och begära offert direkt (ofta direkt via hemsidan). Om man har en liten kort summering av ens uppdrag kan man kopiera den och klistra in i offert till alla städfirmor man tycker verkar bra och seriösa.

För att få upp ett urval

Gå till en sökmotor och skriv in städhjälp + din stad för att få upp ett urval firmor som är verksamma där du behöver hjälp. I vissa sökmotorer kan man direkt i sökfältet se betyg och recensioner och man kan kanske redan därifrån välja en firma som verkar bra och seriös.

Kolla efter

När du skall välja städfirma är det viktigt att du ser till att dem innehar F-skatt och alla de försäkringar som krävs för att bedriva städverksamhet på ett lagligt sätt. Det är en enkel bransch att starta företag i och många gör det hafsigt och ofta olagligt. Så var vaksam när du skall hitta en bra firma, det finns många fula fiskar på marknaden och har man otur kan man bli riktigt blåst.

Vad kan det kosta?

Det beror väldigt mycket på hur mycket städning du vill ha, en normalstor 3:a brukar kosta någonstans mellan 2000-4000 om den skall städas varje vecka. Men priset kan variera kraftigt beroende på hur den skall städas och vem som gör det. Glöm inte att använda ROT-avdraget för 30 % avdrag på arbetskostnaden.

Back to top